Mentorski program

Pomažem ti da osvestiš pogrešne navike u vezi sa ishranom, zameniš ih zdravim i tako kompletno promeniš kvalitet života.

Svi smo u nekoj fazi života prolazili kroz slično, da zbog užurbanog načina života, gomile obaveza ili karijere zapostavimo svoje zdravlje. Ambicije nas teraju da se fokusiramo na ostvarenje kroz posao, nesvesni toga da najveći uspeh leži u tome da očuvamo svoje zdravlje.

Dok imamo zanemarljive simtome, ne pridajemo tome značaja, ali u momentu kada telo počne da šalje ozbiljnije signale, shvatamo da je vreme da se okrenemo sebi.

Holistički pristup životu koji predstavlja brigu o umu, telu i duhu, može ti otvoriti jednu novu dimenziju upoznavanja sebe i sa njom doneti blagostanje.

Zato, dozvoli da ti pomognem da preuzmeš kontrolu nad svojim zdravljem. Pronaći ćemo ukusne zamene za omiljene slatkiše i jela sa kojima ćeš biti oduševljen/a. Rezultati če biti vidljivi već nakon nekoliko nedelja.  

Nutri Mentor program ti pomaže da saznaš koje su to loše navike koje de dovode do ovih stanja i kako da promeniš svoje svakodnevne routine u vezi sa ishanom tako da te one čine zdravom osobom.

Zakoračila sam u ovu profesiju jer sam prolazila kroz izazove sa zdravljem svoje ćerke, što me navelo da istražujem i da se edukujem kako bi pronašla uzrok njenog problema i pomogla joj  na najbolji način. 

Ako se suočavaš sa gojaznošću, hormonskim disbalansom, hroničnim tegobama bez jasnog uzroka ili specifičnim izazovima poput celijakije, kandide ili insulinske rezistencije, onda si na pravom mestu.  

I pored planova ishrane, dijeta i odluka koje doneseš, jednostavno ne možeš da ostaneš dosledan/a. Uvek se vratiš se starim navikama i ne možeš da istraješ u postizanju zacrtanih ciljeva, a time se vraćaju i tegobe. Vrlo je verovatno da ti iz nekog razloga ne odgovara dosadašnji pristup ishrani.  

Svaka osoba ima jedinstvene potrebe, zato pristupam tvom problemu sa pažnjom i predanošću. Kreiram personalizovane strategije koje će ti pomoći da postigneš hormonski balans i da se oslobodiš hroničnih tegoba. 

Ako čitaš ovu stranicu, znači da si već doneo odluku o promenama životnih navika i potrebna ti je podrška i neko ko će da te pogura kako bi brže i lakše ostvario/la rezultate.  

Kroz ovaj program ćemo zajedno proći kroz to gde se ti sada nalaziš: tvoje navike, način ishrane, emocije, tegobe koje osećaš, laboratorijske analize, zdravstvene upitnike i testove,  šta voliš a šta ne voliš od namirnica, kakvi su tvoji ciljevi i želje, i na osnovu toga ću moći da napravim plan i preporuke prilagođen tebi. 

Korak po korak ćemo raditi zajedno kako bismo postigli tvoje ciljeve i kako bi došli do željenog izgleda i osećaja. Naš fokus će biti na uspostavljanju balansa u telu, zaustavljanju razvoja autoimunih bolesti i preokretanju zdravlja u drugom smeru.

Šta dobijaš ovim programom?

Plan ishrane kreiran prema tvojimciljevima i potrebama

Detaljna objašnjenja kako da pripremaš jednostavne, ukusne obroke

Nedeljne konsultacije kako bismo zajedno radili na postizanju vaših ciljeva

Otkrićeš kako da biraš namirnice, koja namirnica spada u koju kategoriju, kombinovanje namirnica, suplementacija, konkretni saveti za odredjene zdravstvene tegobe.

Tu sam da te motivišem i bodrim tokom čitavog procesa.

Poenta programa je dugoročno menjanje navika i osamostaljivanje. 

Za koga je ovaj program?

Mentorski program 2 meseca

349 eur
  • Konsultacije jednom nedeljeno
  • Personalizovani plan ishrane prema vašim potrebama
  • Recepti sa detaljnim instrukcijama za pripremu jela
  • Neograničena podrška putem email-a ili WhatsApp-a