O meni

Svetlana Čokorilo
Nutricionista-dijatetičar

Radujem se što si na ovoj stranici, jer to znači da delimo slična uverenja – da zdravlje kreće od unutra ka spolja, i na taj način težimo da pristupimo svom telu kako bi pronašli balans. 

Moje ime je  Svetlana Čokorilo, strastveni sam zagovornik zdrave ishrane. Već dugi niz godina se edukujem i usavršavam, i želja mi je da stečeno znanje podelim sa drugima. Nakon Fakulteta za menadžment i mastera – Menadžmet ljudskih resursa, upisala sam Akademiju strukovnih studija, odsek Nutricionista-dijetetičar. Takođe sam završila edukacije pri Američkoj Nacionalnoj Akademiji za Sportsku Medicinu: Nutrition Coach i Weight loss Specialist; a pri HFS akademiji kurs: Sertifikovani Savetnik za Ishranu i Suplementaciju. 

Moja misija je deljenje znanja o zdravoj ishrani sa ciljem da i tebi pomognem da preuzmeš kontrolu nad svojim zdravljem i da postigneš ravnotežu duha i tela. Verujem da se mali koraci kroz promene u ishrani i razmišljanju, mogu odraziti na tvoje sveukupno zdravlje. Zagovaram konzumiranje čiste hrane i usvajanje zdravog načina života koji se može održavati dugoročno, pružajući dosledne rezultate.

Ako želiš da se okreneš zdravom životu i potrebna ti je podrška, ili  imaš neke specifične nutritivne potrebe, intolerancije na hranu, celijakiju, insulinsku rezistenciju, hašimoto, boriš se sa kandidom, zajedno ćemo pronaći rešenje kroz pravilnu ishranu. 

Moj pristup je holistički, fokusiran na tvoje jedinstvene potrebe.